Telefoonnummer

+31 6 26069151

Email

info@deanberg.nl

Beschikbaarheden

Kijk in onze kalender “reserveren”

Het ontspannen van de spieren

De warmte van een jacuzzi werkt goed voor het ontspannen van de spieren, maar op een grotere schaal. Zelfs een kort bad van enkele minuten in een jacuzzi kan ervoor zorgen dat ons hele lichaam zich kan ontspannen.

Dit helpt het lichaam zichzelf te herstellen indien dat nodig zou zijn. Een extra voordeel van jacuzzi’s hierbij is dat ze massagekoppen hebben die specifieke delen van het lichaam een massage kunnen bieden.

Versnelde hartslag

Warmte zorgt er ook voor dat het hart sneller gaat slaan. Als uw hartslag versnelt wordt je bloedcirculatie ook beter en krijgen je spieren dus meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd. Op die manier kunnen lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele blessures. Ook kunnen er gemakkelijker nieuwe cellen aangemaakt worden. Een beter circulatie van het bloed zorgt er voor dat uw huid sneller kan regenereren zodat u er ook gezonder zult uitzien.

Ook verbetert het u mentaal!

Hoewel een warme jacuzzi voor uw lichaam dan wel erg ontspannend werkt lijkt het op onze geest soms een tegenovergesteld effect te hebben. Na een warm bad voelen veel mensen zich scherper, alerter en frisser. Het ontspannende effect zorgt er waarschijnlijk voor dat we ons hoofd beter kunnen leegmaken waardoor we beter gewapend tegen de dagelijkse stress zijn als we er weer uitkomen.